Comanda
telefonica

Vreti sa comandati
prin telefon?


Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12

(luni - vineri, intre 08:30-17:00)

ATENTIE!
O.U.G. 115/2023 modifica Legea 70/2015 pentru intarirea disciplinei financiare privind operatiunile de incasari si plati in numerar!

Evitati amenzi catastrofale, de 25% din suma incasata/platita, respectiv detinuta in casierie peste plafon!
In anumite conditii, astfel de fapte pot constitui chiar infractiuni!

Cunoasteti acum noua lege si pe fata, si pe dos!
Regulile disciplinei financiare devin sufocante, drastice!

Stimate contribuabili

Trebuie sa retineti ca au crescut de 5 ori (15.000 lei - 20.000 lei) sanctiunile pentru:
- acordarea oricaror avantaje clientilor in vederea efectuarii de plati in numerar;
- transferul unor sume din contul persoanelor juridice, P.F.A, I.I, I.F, O.N.G, in contul persoanelor fizice, fara documente justificative!
 
Stiti ce riscati ACUM depasind plafonul din casierie cu suma de 400.000 lei? Aceasta greseala pe care o puteti face din nestiinta ori din neatentie poate aduce societatii dvs. un prejudiciu devastator: amenda de 100.000 lei! Da, fiindca legea s-a schimbat din nou! Platiti acum 25% amenda din suma cu care depasiti plafonul!
 
Considerata ca sursa intens generatoare de venituri la bugetul de stat, legea privind regimul fiscal al platilor in numerar si plafoanele de incasari va transforma acum viata intr-un adevarat calvar! De ce? Pentru ca:
looks_one orice modificare a legii cu intrare in vigoare imediata produce confuzie si, implicit, erori in respectarea legii - deci amenzi pentru contribuabili, bani la buget;
looks_two fiecare inspector fiscal se crede un supererou in stare sa acopere gaura neagra din buget;
looks_3 zelul fiecarui reprezentant al FISCULUI de a amenda si cea mai mica eroare este stimulat si motivat prin recompense regesti! Deci o va face negresit!
 
Cum evitati acest atac la finantele firmei dvs.? Cum va aparati?
Cunoscand si aplicand ultima varianta a legii in vigoare! Blindati-va acum cu cea mai solida pavaza impotriva erorilor de incalcare a legii - cunoasterea legii! Comandati acum lucrarea pe stick Incasari si plati in numerar: obligatii legale, interdictii, aspecte practice pentru protectia rapida si sigura a bugetului firmei dvs.! 

Economisiti timp si energie pentru rezolvarea problemelor dvs. specifice! Salvati banii din mainile FISCULUI! Amenzile aferente incalcarii disciplinei finaciare sunt acum consistente, peste 20.000 lei! Sigur NU aveti nevoie de gauri in bugetul firmei dvs., care va pot falimenta afacerea!

Specialistii Rentrop & Straton din nou in sprijinul dvs. pentru respectarea disciplinei financiare legale!
Cel mai nou produs Rentrop & Straton Incasari si plati in numerar: obligatii legale, interdictii, aspecte practice va ajuta acum sa rezolvati rapid si eficient orice problema legata de efectuarea tranzactiilor cu numerar.
 
Vreti sa stiti:
arrow_right_alt Care este actuala limita a tranzactiilor cu numerar intre 2 operatori economici (SRL, PFA, II sau IF)?
arrow_right_alt Ce presupune respectarea legii in vigoare pentru incasari si plati in numerar efectuate intre persoane juridice?
arrow_right_alt Care este plafonul privind soldul numerarului din casierie?
arrow_right_alt Cum cresc acum amenzile pentru nerespectarea acestui plafon?
arrow_right_alt Ce riscati depasind plafonul?
arrow_right_alt Daca un asociat/actionar mai poate imprumuta firma in numerar?
arrow_right_alt Cum se aplica noua lege in cazul societatilor cu mai multe puncte de lucru?
arrow_right_alt Ce a aparut nou la persoanele fizice autorizate, prin prisma legii privind disciplina financiara?
arrow_right_alt Ce trebuie sa faceti daca ati depasit soldul de casa?
arrow_right_alt Ce nu trebuie sa faceti daca doriti reglarea soldului de casa?
arrow_right_alt Mai pot fi platite dividende in numerar, in noul context legislativ?
arrow_right_alt Totul despre legalitatea tranzactiilor cu numerar?
 
Comandati acum lucrarea pe stick Incasari si plati in numerar: obligatii legale, interdictii, aspecte practice! Gandita si creata special de colectivul de specialisti fiscali RENTROP & STRATON, coordonat de dl consultant fiscal Ionut Jinga, lucrarea:
chevron_right   raspunde profesionist intrebarilor dvs. legate de aplicarea reglementarilor legale privind disciplina financiar-valutara;
chevron_right   va arata si va ajuta sa intelegeti rapid cum trebuie sa aplicati legea in vigoare din 11.11.2023;
chevron_right   va ofera solutii si rezolvari concrete ale problemelor specifice cu care va confruntati;
chevron_right   elimina riscul oricarei actiuni gresite si stresul generat de iminenta controalelor Fiscului;
chevron_right   va ofera protectia legala impotriva amenzilor prevazute de lege pentru indisciplina financiara.
 
Comandati acum aceasta lucrare! Economisiti timp si energie pentru rezolvarea problemelor dvs.! Salvati banii vizati de lacomia FISCULUI! Amenzile aferente incalcarii disciplinei finaciare au crescut de aproape 4 ori! La 15.000-20.000 lei de la 3.500-4.000 lei! Sigur NU aveti nevoie de astfel de gauri in bugetul firmei dvs.!

Comandati acum lucrarea Incasari si plati in numerar: obligatii legale, interdictii, aspecte practice si evitati incalcarea legii din nestiinta sau neatentie! Miza e mult prea mare, infinit mai mare decat costul lucrarii pe stick!
Platiti acum doar 140 lei + 5% TVA!

„Paradisul fiscal” al tranzactiilor cu numerar drastic restrictionat, pana aproape la extinctie!
Considerate intotdeauna ca problematice in privinta respectarii disciplinei financiare, tranzactiile cu numerar au fost plafonate puternic, creand grave presiuni asupra contribuabililor.
arrow_right_altAveti dubii asupra modului in care trebuie sa actionati in cazul unor plati in numerar?
arrow_right_altNu cunoasteti noile plafoane care limiteaza tranzactiile cu numerar?
arrow_right_altAveti probleme la elaborarea documentelor justificative privind diverse transferuri de bani in vederea folosirii in interes propriu?
arrow_right_altMunciti zilnic cu spaima de a nu gresi/uita/omite anumite aspecte legislative in documentele dvs.?
arrow_right_altGandul la amenzile ANAF va ingheata inima?
Comandati acum exemplarul dvs. din Incasari si plati in numerar: obligatii legale, interdictii, aspecte practice si descoperiti rapid si usor esenta noilor modificari legislative, evitand timpi morti generati de legislatia stufoasa, interpretabila si incompleta!

Aflati amanunte vitale despre: 
chevron_rightObligativitatea operatiunilor de incasare si plati in numerar efectuate intre persoane juridice si persoane fizice in calitate de asociati/actionari/administratori de a fi efectuate numai prin instrumente de plata fara numerar! 
chevron_rightReintroducerea plafonului privind soldul numerarului din casierie care este de doar 50.000 lei! 
chevron_rightNoile valori ale plafoanelor care practic interzic decontarile cu sume de bani (cash).
chevron_rightAmenzile colosale pentru depasirea plafoanelor inspaimantatoare pentru toate tipurile de entitati, fie persoane fizice, fie persoane juridice: un sfert din suma cu care a fost depasit plafonul stabilit de lege, atat plafonul de incasari/plati, cat si plafonul de casa!
chevron_rightAmenzile aplicate pentru acordarea oricaror avantaje clientilor la efectuarea de plati in numerar, precum si transferul unor sume din contul persoanelor juridice, PFA, II, IF, ONG, in contul persoanelor fizice, fara documente justificative, care ating acum valori de 15.000 lei la 20.000 lei (vechile amenzi erau cuprinse intre 3.000-4.500 lei)!
chevron_rightCare sunt operatiunile din cadrul unei companii care nu intra sub incidenta plafoanelor in numerar!
chevron_rightCe presupune organizarea mai multor casierii la nivelul unei societati!
chevron_rightCum pot fi utilizate avansurile spre decontare!
chevron_right… Si multe altele.
Legislatia stufoasa, cu nenumarate conditionari si exceptii, dar si cu mii de semne de intrebare generate, constituie ea insasi un prilej de neliniste pentru cei obligati s-o aplice zi de zi.
Eliminati acum acest impediment si protejati-va bugetul firmei prin actiuni efectuate in temeiul legii! Aflati rapid si eficient interpretarile corecte ale articolelor de lege date de specialisti in lucrarea Incasari si plati in numerar: obligatii legale, interdictii, aspecte practice! Va feresc de amenzi periculoase ce va pot falimenta afacerea!

Solutii rapide pentru respectarea disciplinei financiar-valutare. Semne de intrebare si raspunsuri din lucrare
Adresata in principal tuturor categoriilor de contabili, dar si economistilor, directorilor economici sau expertilor contabili lucrarea Incasari si plati in numerar: obligatii legale, interdictii, aspecte practice raspunde concret unor intrebari foarte specifice precum:
double_arrow Daca facturile lunare nu depasesc suma de 5.000 lei se pot incasa in numerar?
double_arrow Pentru avansurile de trezorerie (personale sau de serviciu) se pot retine din salariu sumele nedecontate/nerestituite la sfarsitul fiecarei luni conform regulamentului intern al societatii?
double_arrow Care sunt documentele justificative pentru diverse transferuri de bani in vederea folosirii in interes propriu?
double_arrow Conform legii, se poate tine sold de casa in euro? 
Super-continut, studii de caz relevante, exemple practice utile! Un instrument inteligent alcatuit pentru a ne ajuta sa respectam disciplina financiara! Multumesc si RECOMAND!

Tania Avramescu, director economic, Bucuresti


Atentie: Acest browser nu suporta fisiere PDF. Click aici pentru a descarca fisierul.


Descoperiti „instrumente” care va economisesc timpul, banii si energia:
double_arrow Consideratiile specialistilor privind aplicarea corecta a legislatiei care reglementeaza disciplina financiar-valutara prin studii de caz rezolvate, solutii legale pentru situatii neclare – sprijinul dvs. cand aveti nevoie de un „colac de salvare” solid
double_arrow Lista completa a Documentelor justificative necesare in evidenta platitorilor, in cazul transferurilor prin instrumente de plata cu acces la distanta – particularitati ale documentelor justificative, exemple – va simplifica si va usureaza considerabil munca 
double_arrow Lista completa a Sanctiunilor contraventionale prevazute in lege pentru incalcarea reglementarilor legale privind disciplina financiar-valutara - pavaza dvs. impotriva amenzilor ce va pot dezechilibra bugetul.
Importanta utilizarii lucrarii
Va ofera imediat informatii specializate, clare si sigure privind normele de disciplina finanaciara, pentru protectia bugetului dvs.:
chevron_right cunoasterea fiecarui plafon, adica numerarul maxim pe care il puteti folosi in siguranta, pentru o plata sau la ce suma sa limitati incasarile in numerar;
chevron_right va lamureste asupra posibilelor interpretari date fiecarui articol din lege, astfel incat sa nu existe riscuri de aplicare incorecta a actului normativ sau amenzi devastatoare;
chevron_right contabilul NU MAI ARE VOIE sa faca greseli, intrucat orice neatentie sau greseala privind depasirea plafoanelor in numerar creeaza un cataclism financiar care poate fi fatal societatii.
 
Avantajele si beneficiile utilizarii lucrarii Incasari si plati in numerar: obligatii legale, interdictii, aspecte practice

Risipeste in doar cateva minute orice nelamurire ati avea cu privire la aplicarea legilor amintite! In plus, o puteti tipari daca doriti sa-i faceti loc pe biroul dvs.! 
double_arrow Va ajuta sa cunoasteti si sa aplicati corect legislatia in vigoare.
double_arrow Va informeaza asupra modului corect in care trebuie sa procedati in anumite situatii specifice (studii de caz relevante).
double_arrow Confera siguranta si legalitate deciziilor si actiunilor dvs.
double_arrow Va salveaza banii! Va scapa de amenzile ANAF ce pot ajunge si la 20.000 lei, pentru lipsa unor documente justificative cerute in lege!
double_arrow Va economiseste timpul, energia si banii!
Acum gasiti intr-un singur loc toata informatia de baza necesara pentru aplicarea corecta a Legilor 70/2015, 344/2018, 296/2023 si OUG 98/2023, OUG 115/2023.

Beneficiati de:
arrow_right_alt comentarii legislative
arrow_right_alt atentionari si sfaturi
arrow_right_alt solutii practice sustinute de temeiuri legislative
arrow_right_alt recomandari privind aplicarea legii in vigoare! 
Mai mult! 
 
Va pune la dispozitie cazuri practice rezolvate, posibile situatii frecvent intalnite in activitatea dvs., legate in special de plafoanele de plati si incasari in numerar si exceptiile aferente.
Accesati toate acestea cu doar un singur click!
 
Rapid! Clar! Simplu! Oricand! De oriunde!
Sunt avantajele si beneficiile oferite dvs. de specialistii Rentrop & Straton, impreuna cu dl consultant fiscal Ionut Jinga, pentru rezolvarea problemelor legate de punerea in practica a actualei legislatii privind disciplina financiara! Experienta sa in domenii precum proceduri fiscale, TVA, impozit pe profit, impozit pe venit si contributii sociale obligatorii va ajuta acum sa respectati profesionist disciplina financiara, in conformitate cu legea.
O lucrare excelenta care-mi rezolva acum orice nelamurire legata de incasari, plati, plafoane, transfer de sume in contul persoanelor fizice etc. Oricand am nevoie, de oriunde! Jos palaria pentru solutia dvs. si pentru modul in care ati reusit sa o puneti in practica! Felicitari si multumiri pentru profesionalismul cu care intelegeti sa ne veniti in ajutor!

Cristian Negoias, contabil sef, Constanta


Alegeti solutia moderna pentru problemele dvs.! Accesati cu 1 singur click informatia din lucrare si rezolvati orice dilema! Incalcarea disciplinei financiare va poate atrage amenzi de ¼ din suma cu care depasiti plafonul de numerar din casierie! 
 
EVITATI aceste situatii!
Asigurati-va protectia impotriva pierderilor financiare printr-o investitie inteligenta, modica: acum doar 140 lei + 5% TVA!
 
NU RISCATI! Cu disciplina financiara nu-i de glumit!
 

 
NU RISCATI! Alegerea va apartine! 
 
Georgiana Stoica,Manager de produs, 
Divizia Editoriala Contabilitate
Rentrop&Straton
 
 
PS. ATENTIE! NU puneti in pericol bugetul firmei dvs.!
 
Nerespectarea prevederilor art. 6 (acordarea oricaror avantaje clientilor pentru efectuarea de plati in numerar) si ale art. 11 alin. (1) - (4) (eliberarea de sume in numerar peste plafonul stabilit, fragmentarea solicitarilor de eliberare de numerar care conduce la depasirea plafonului prevazut, transferul de sume in contul persoanelor fizice fara documente justificative in evidenta platitorilor) constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 15.000 lei la 20.000 lei! Aflati acum din lucrarea oferita toate aspectele sensibile care va pot pune in pericol bugetul firmei dvs.! 

*In situatia in care legislatia se modifica in urmatoarele 3 luni, clientii vor beneficia de actualizare GRATUITA automata!

GARANTIE 100%
Nu este nicio problema daca va razganditi asupra achizitiei dvs.!
Primiti toti banii inapoi!

Garantie 100%

Aveti la dispozitie o perioada de 30 de zile in care puteti solicita oricand restituirea sumei achitate.

In cazul in care ati achizitionat un produs fizic, va rugam sa il expediati pe adresa Rentrop & Straton, Bd. Basarabia nr. 256, Incinta Faur, sector 3, Bucuresti. Avem doar rugamintea sa suportati taxa de transport. In cazul unui serviciu sau produs online, e suficient sa ne comunicati intentia dvs. de a apela la garantie, prin e-mail (rs@rs.ro) sau telefonic (021-209.45.45). Banii va vor fi restituiti cu promptitudine fie direct in cont, fie prin mandat postal.

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.

Formular de comanda

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Cumparati de 247 Lei si livrarea este gratuita!
Doar in luna iunie costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.

Bifati produsele dorite:


Persoanele care au comandat produsul Incasari si plati in numerar: obligatii legale, interdictii, aspecte practice au fost interesate si de:

Incasari si plati in numerar: obligatii legale, interdictii, aspecte practice

Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale.

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Online, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSonline.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.